Verf

Verf

Voor het kopen van een goede kwaliteit verf bent u aan het juiste adres bij Maurice Lemmens Verf en Autlolakken. Wij werken al bijna 20 jaar samen met Trimetal Bouwverven – De partner die schilders en grossiers wil helpen hun werk te doen. Trimetal onderdeel van Akzo Nobel is een professionele speler op de markt en biedt een compleet assortiment voor het behandelen van binnen-muren, gevels, hout, metaal en vloeren.
Trimetal Verf

Trimetal

van oorsprong Belgische verfmerk behoort tot de Akzo Nobel groep, Trimetal is net zoals bijvoorbeeld Sikkens en Sigma een professioneel verfmerk. Onbekend maakt onbemind? Alhoewel Trimetal minder bekend is in Nederland, is zij marktleider binnen de professionele markt in België . Kwalitatief hoogwaardig, duurzaam en scherp geprijsd zijn kenmerkend voor Trimetal.

 

Verfmengmachine

Kleurwaaier TrimetalMede door de Trimetal verf mengmachine zijn wij in staat om elke gewenste kleur voor u te maken en heeft u geen kleurnummer of kleurnaam bij de
hand dan zoeken we in een van de kleurenwaaiers naar een bijpassende kleur en kunnen we deze eventueel nog bijkleuren. Door de goede kwaliteit van Trimetal zijn de produkten niet alleen door de professionele eindgebruiker maar ook door de doe-het-zelfer uitstekend te verwerken.

 

Meer dan alleen verf…

Ook voor de bijbehorende artikelen zoals primers, verfafbijt, kwasten, lakrollers, tape en schuurpapier bent u bij ons het goede adres. We werken hoofdzakelijk met topmerken zoals Sudwest Allgrund, Rust-oleum verfafbijt, kwasten van Copenhagen, lakrollers van Anza, tape en schuurpapier van 3M, houtreparatie van Toupret en kitten van Den Braven.