Spuitbussen

Spuitbussen

Maurice Lemmens Verf en Autolakken is de specialist in Limburg wat betreft het op kleur maken en afvullen van spuitbussen.

De aanwezigheid van eigen mengbanken wat betreft autolak en industrielak maakt het voor ons mogelijk om spuitbussen af te vullen met de kleur die u wenst zoals auto- ,motor-,Ral- ,Pantone- ,NCS- of bedrijfswagen kleuren en ook nog in verschillende glans waardes zoals mat ,zijdeglans of hoogglans.

Pro Color Matic

 Professional Color Matic

is een super uitgebreid laksysteem dat in de markt is gezet door de Motip Dupli groep om aan de wensen van de professionele spuiter te kunnen voldoen. Het systeem bestaat o.a. uit primers voor vele ondergronden, verschillende kleuren fillers, blanke lak en 2k blanke lak voor als het te spuiten object krasvast en benzine bestendig moet zijn

 

Motip DupliMotip Spuitbussen

de marktleider op het gebied van spuitbussen in Europa. Door hun jarenlange ervaring en steeds verder gaande ontwikkelingen zijn ze in
de automotive branche ongekend populair. Het assortiment van Motip omvat naast producten voor de automotive ook producten voor de doe-het-zelf en de industriële markten. Voor de industriële markt zijn er bijvoorbeeld en stuk of 60 Ral kleuren op voorraad.