Over Verf - Autolakken

 

Maurice Lemmens dé specialist!

Maurice Lemmens Verf en Autolakken, al meer dan 20 jaar een begrip in Limburg. In 2002 heeft Maurice Lemmens na 7 jaar gewerkt te hebben op de lakstraat bij NedCar, gekozen voor het ondernemerspad. De jarenlange opgedane ervaring met verf en autolakken kwam nu mooi tot zijn recht. En met ondertussen al zo veel jaar ervaring met onze producten zal het niet vaak voorkomen dat een verf of lak probleem niet op te lossen is.

Waarom kiezen voor Maurice Lemmens Verf en Autolakken?

Wij mengen alle kleuren van de regenboog snel, vakkundig en van hoge kwaliteit. Wij verkopen niet enkel verf, auto- en industrielakken maar proberen er ook voor te zorgen dat u middels kundig advies een resultaat bereikt waar u trots op kunt zijn. Door de aanwezige mengbanken voor het maken van bijvoorbeeld autolak of industrielak wordt het product meestal gemaakt terwijl u wacht. En door te investeren in de tools om bijvoorbeeld een kleur te vinden of te controleren zoals de 3M Colour Matching lamp en de Valspar Foto Spectrometer zal het resultaat nog beter zijn.

Wandel virtueel door onze winkel!

Wie kan bij ons terecht?

Wij hebben klanten van klein tot groot. Of u nu particulier bent of inkoper bij een grote firma, wij kunnen iedereen voorzien van verf, autolakken en industrielak met het bijbehorende advies.

Centraal in Limburg!

U kunt ons vinden in Geleen aan de Burgemeester Lemmensstraat 2, zeer goed bereikbaar vanaf snelwegen en midden in Limburg. Tevens is er eigen parkeerplaats en voldoende andere gratis parkeergelegenheid, dus u hoeft in ieder geval niet de meter in de gaten te houden.