Autolakken

Autolakken

Maurice Lemmens Verf en Autolakken is dealer van Valspar / De Beer Autolakken. Door onze jarenlange samenwerking met deze autolak fabrikant zijn wij in staat om te leveren met een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.
Sterk punt in deze is dat we lak vanaf 150 ml en toebehoren zoals blanke lak, verharders, verdunners en ontvetter verkopen vanaf 250ml, dus ook zeer geschikt voor de doe-het-zelver en / of hobby spuiter.
Autolakken zijn ook verkrijgbaar in spuitbussen en lakstiften, deze worden aan de hand van de kleurcode persoonlijk op kleur voor u gemaakt.
de beer autolakken

De Beer Refinish

Nederlandse lakfabrikant die sinds 2004 deel uitmaakt van Valspar Corporation en heeft voor haar reparatie lakken een aantal productlijnen ontwikkeld  die tegen een scherpe prijs in de markt staat in vergelijking met andere kwaliteitsmerken autolakken.
Carsystem Autolak

Car System

Duits merk van kwalitatief hoogwaardige producten voor de Automotive branche. Van dit merk leveren we o.a. de welbekende Ferro Multi, Elastic en Alu plamuur. Ook de Wash Primer, Spuitplamuur, Blanke lak mat zijn producten die we zonder probleem vanuit voorraad kunnen leveren.

 

Meer dan alleen autolak…

Ook voor de bijbehorende non-paint artikelen bent u bij ons aan het goede adres. Merken zoals Brunox en Dinitrol voor de aanpak van bestaande roest en producten voor verdere roestbescherming. Schuur-en Polijstpapier  van 3M, Car System en Sia. Tape van 3M en Maskeerpapier ontbreken eveneens niet.
Voor een perfect spuitresultaat is natuurlijk ook een goede spuit nodig. Uit voorraad is o.a. de Protek HVLP spuit leverbaar, een spuit met een super prijs/kwaliteit verhouding. Maar merken als Devilbiss en Sata zijn binnen een dag te leveren.
Voor het poets en polijstwerk leveren we de producten lijn van 3M Finesse-it voor de professionele gebruiker en van Motip CarCare voor de hobby poetser.
En het gehele assortiment van Motip en ColorMatic Professional voor de Automotive branche wat betreft het werken met spuitbussen.